Berita-artis.info

På grund af det smukke liv

Et nyt dokument fra 22 internationale forskere beskriver behovet for bedre prædiktive modeller baseret på detaljerede forståelser af, hvordan biosfæren reagerede tidligere på forhold som klimaændringer og befolkningstilvækst for at hjælpe fremtidige forskere bedre dechifrere, hvordan biosfæren vil ændre sig som følge af den fortsatte udvidelse af menneskelig aktivitet på vores planet.

Berkeley – En prestigefyldt gruppe af forskere fra hele verden advarer om, at befolkningstilvæksten, udbredt ødelæggelse af naturlige økosystemer, og klimaændringer kan drive Jorden i retning af en irreversibel ændring i biosfæren, en planet-dækkende vendepunkt der ville have ødelæggende konsekvenser, der ikke er tilstrækkelig forberedelse og afbødning.

“Det er virkelig vil være en ny verden, biologisk, på det tidspunkt,” advarer Anthony Barnosky, professor i integrativ biologi ved University of California, Berkeley, og ledende forfatter til en gennemgang papir optræder i juni 7 spørgsmålet om tidsskriftet Nature. “Dataene tyder på, at biodiversiteten vil blive mindre og have alvorlige konsekvenser for meget af det, vi er afhængige af for at opretholde vores livskvalitet, herunder for eksempel fiskeri, landbrug, skovprodukter og rent vand. Det kan ske inden for få generationer.”

UC Berkeley professor Tony Barnosky forklarer, hvordan en stigende befolkning, kombineret med klimaændringer, kunne uigenkaldeligt ændre Jordens økosystem. (Video produceret af Roxanne Makasdjian)

The Nature papir, hvor forskerne sammenligne de biologiske konsekvenser af tidligere forekomster af globale forandringer med processer i gang i dag og vurdere beviser for, hvad fremtiden bringer, vises i et spørgsmål, der afsættes til miljøet forud for juni 20-22 United Nationer Rio +20 Jordtopmøde i Rio de Janeiro, Brasilien.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *