Berita-artis.info

På grund af det smukke liv

Backpacking gennem Europa eller andre langsigtede rejser er en oplevelse, du vil huske for evigt, uanset hvad der sker, men du vil være sikker på de fleste af dine medlemmer er gode. En af de vigtigste ting, du kan gøre som forberedelse til din backpacking tur er at foregribe de frustrationer, du vil støde på, og har en plan for at undgå dem i forvejen. En fantastisk måde at minimere europæiske rejse frustrationer, når backpacking er at have en stor rygsæk.

Husk, når du køber en rygsæk, du vil have en rejserygsæk – i modsætning til en vandrerygsæk. Dette er naturligvis, medmindre du har til hensigt at tilbringe størstedelen af din tur vandreture. Dette er sjældent tilfældet, og de fleste mennesker har til hensigt at rejse rundt i Europa med tog, bus og cykel, og ophold på hoteller, i modsætning til camping langs et spor og så håndbagage eller en håndbagage med masser af lommer er nødvendig.

Hvad bør du overveje, når du køber en rejserygsæk til din rejse gennem Europa?
Andre end indlysende ting som skulderstropper og budget, først, tænke på størrelsen. Du er sandsynligvis tænker “jo større jo bedre”, fordi du ønsker at tage en masse ting med dig på en længere tur og bringe en masse ting hjem. Desværre skal du huske på, at der er sådan noget som “for stor”, når det kommer til europæiske rejse rygsække. Dette er tilfældet af to grunde:

rejse rygsæk til din rejse gennem EuropaStørre rygsække med kompressionsremme tendens til at være tungere. Selv hvis de ikke starter ud på den måde, jo større posen jo mere fristet du er til at pakke det fuld af ting, der ikke fornødenheder.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *