Berita-artis.info

På grund af det smukke liv

Hyppige rejsende eller endda dem, der kun rejser til tider forstår værdien af en stor carry-on taske. For mange mennesker er den bedste håndbagage en rejserygsæk. Dette skyldes til dels dens evne til at gå hvor som helst, herunder under dit sæde eller i overhead bin.

Men der er andre gode grunde til at vælge en rygsæk til din håndbagage, også. De er nemme at bære, tilbyder nem adgang og kan tages med dig, når du når din destination og stadig vil medbringe genstande – noget du sandsynligvis ikke vil gøre, hvis du rejser med en håndbagagekuffert.

Rejse rygsække plejede at være designet bare for vandreture, men nu tilbyder de al den komfort, sikkerhed og rejse lethed af andre carry-on muligheder. De er vokset i popularitet i de seneste år, og i dag er flere rejsende vælger rygsække over rullende håndbagage, fordi de er soft-sidet, fleksibel, funktioner komfortable skulderstropper, og koster mindre end rullende tasker.

Hvis du har ledt efter den perfekte fortsætte, eller du vil have noget mere let end hvad du har båret med dig, en rygsæk er en stor mulighed. Husk, at selvom du ikke synes, at din håndbagage er for tung, kan det flyselskab, du flyver, fortælle dig, at det er. Nogle flyselskaber sætter vægtgrænser under 20 pund – et godt stykke under – for håndbagage. Hvis du bærer rullende bagage, der vejer 5 til 10 pounds eller mere, er du allerede i nærheden af vægtgrænsen, og du har ikke pakket en eneste ting!

Ud over vægt, skal du tænke på den samlede størrelse af din taske. Det gode ved en rygsæk er, at den er blød sidet og giver fleksibilitet. I USA skal de fleste håndbagage være mindre end 22X14X9 inches, men stadig stor nok til at bære væsentlige i den nemme adgang mesh lommer som en vandflaske og store laptop rum. Dette er ikke noget problem overhovedet, når du har at gøre med en rygsæk, selvom du har pakket det fuld af ting.

Hard sidet eller indrammet rullende kufferter? Disse vil være meget sværere at stuve og chancerne er gode, vil du blive tvunget til at tjekke din rullende kuffert ved gaten, især hvis du er på et overfyldt fly.

Næsten alle transporterer rejse rygsæk er næsten aldrig bedt om at tjekke deres tasker ved porten. Det betyder, at du sparer tid, frustration og bekymring ved at have din taske under sædet foran dig eller i bagagerummet inden for rækkevidde af hele flyvningens varighed.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *