Berita-artis.info

På grund af det smukke liv

Hvis du er en ivrig backpacker eller autocamper du allerede ved, hvor vigtigt det er at have et vandfilter med dig til drikkevand i stedet for at bære en vandflaske overalt med dig. Desværre kan det være en udfordring at finde den bedste fra de hundredvis af muligheder derude. Når du køber noget, der kunne være et værktøj, du vil bruge til vand filtrering i et liv og død situation, skal du tage din tid og sørg for at få et filter, der er pålideligog tilbyder præcis, hvad du har brug for.

Hvad bør du overveje, når shopping for en backpacking vandrensning filter til camping?
Bedste Backpacking VandFilter til Camping Trips

Først skal du tænke over, hvilken type vandfilter der vil være bedst for dig. Ønsker du et ægte filter eller ville en vandrenser faktisk fungerer bedst? Har du brug for et forfilter? Ville du selv vide, hvordan man bruger filteret, hvis du er ude i ørkenen og din vandforsyning løber ud?

Lad os starte med at se på forskellen mellem filtre og renseanlæg.
Den primære forskel mellem en purifier og et filter er størrelsen af forurenende værktøjet er i stand til at blokere. Vandfiltre stamme ud cyster og bakterier, som er de primære forurenende stoffer, du står over for, når backpacking og camping i USA og i hele en god del af Nordamerika.

Renseanlæg, på den anden side, gøre alt, hvad filtre gør, og også bekæmpe virus. Virus er meget mindre og kan gå glip af filtre. Det betyder, at hvis du er på vej til områder uden for USA, især dem, der er uudviklede eller kendt for at have forurenet vand, skal du bruge en purifier til at beskytte dit helbred.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *